042-400 26 27 info@oresundsfasad.se
Välj en sida

Putsning 

Låt oss på Öresunds Fasad och Kakel putsa fram fina texturer och kulörer ur er fasad, uteplats eller grill.

Putsning, tjock-och tunnputsning

Vid putsning av tegel ser man till att fasaden återfår sin charm och dess kulörer träder fram igen. Man ser också till att laga eventuella fasadskador och ser till att fasaden blir underhållsfri i åratal framåt. Att putsa kräver även en hel del förarbete. Fasaden ska vara fri från spikar och skruvar, därefter är det viktigt att fasaden är ren.

Har det vuxit växter kring fasader är detta något som måste tas bort innan fasadputsningen. Det är viktigt att fogarna inte sitter löst innan man börjar, skulle det vara så att fogarna är lösa är det bättre att dra ut dessa och foga dessa på nytt innan arbetet börjar. För att skydda fönster och dörrar mot frätande kalk sätter man upp plastfilm för att se till att inget spills.

Därefter är det dags att fukta väggen eftersom putsbruk inte fäster på torra ytor, fasaden ska endast vara fuktad och inte genomblöt för bästa resultat. Sedan lägger man på putsen med olika verktyg för att se till att putsen når alla hörn och kanter så att inget område blir obehandlat.

När processen är färdig har man helt plötsligt en fräsch och behandlad fasad som inte längre ser fallfärdig ut. Nu kan fasaden hålla i åratal utan att behöva behandlas igen på ett bra tag.

Putsning av trädgårdsprojekt

Vi putsar inte bara byggnader och fasader utan även andra projekt. Idag är det vanligt att villaägare murar på sina tomter, allt från utegrillar till uteplatser. Efter några år på nacken kan även dessa projekt behöva putsning för att återfå sin glans och se fräscha ut.

Det är viktigt för oss att våra kunder blir nöjda, därför arbetar vi alltid under total transparens och helt utefter överenskommen offert. Vi ser till att din bostad återfår sin charm utan att du behöver lyfta ett finger.